XMobiSense applicatie
Mobiele telefoons worden steeds geavanceerder. Vroeger gebruikten we ze voornamelijk om te bellen, maar tegenwoordig kun je er het internet mee op, berichtjes mee sturen of een spelletje mee spelen. Het gebruik van de mobiele telefoon gaat gepaard met blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV) en (blauw) licht.

We hebben goede informatie nodig over gebruikspatronen van de mobiele telefoon. Hiermee kunnen we een goede inschatting maken van de hoeveelheid EMV en (blauw) licht waaraan de bevolking wordt blootgesteld, en de mogelijke gezondheidseffecten hiervan.

XMobiSense is een applicatie voor Android telefoons. Het doel van XMobiSense is informatie verzamelen over het gebruik van deze apparaten. Op deze manier willen we een beter inzicht krijgen in het gebruik van mobiele communicatieapparaten in de algemene bevolking van Nederland.

XMobiSense applicatie: klik hier

De instructievideo laat zien hoe je XMobiSense kunt installeren, starten en verwijderen. Deze video is helaas alleen beschikbaar in Engels. Hieronder staat het ook stap voor stap uitgelegd.

XMobiSense stap voor stap installeren:

1)      Open de downloadpagina op uw smartphone
2)      Kies de juiste versie (alleen de Android versie is beschikbaar. De iOs versie is in ontwikkeling.)
3)      Klik op de download knop
4)      Bevestig dat je het bestand wilt downloaden
5)      Open het gedownloade bestand op je smartphone
6)      Sta installatie van onbekende bronnen toe
7)      Start XMobiSense door “XMobiSense Viewer” te openen

Klik hier om een gratis bestandsbeheerder te downloaden.

XMobiSense registreert niet de inhoud van telefoongesprekken, data of tekstberichten.
Op https://www.amigoproject.nl/vraag-en-antwoord/ staan een aantal veelgestelde vragen over XMobiSense en andere vragen over AMIGO (FAQ).

Privacy policy is te vinden op:
AMIGO_XMS Privacy policy and disclaimer NL 09.02.2017