Wat moet ik doen als ik wil stoppen met dit onderzoek?

U kunt dan gewoon stoppen met het invullen van de elektronische vragenlijst. Ook kunt u zich afmelden bij de onderzoeker door een bericht te sturen per e-mail aan amigoproject@uu.nl. Wij zullen dit verwerken in de deelnemersadministratie.

Hoe word ik geïnformeerd over de resultaten van het onderzoek?

Het onderzoek leidt tot wetenschappelijke publicaties. Het duurt altijd even totdat de gegevens zijn geanalyseerd en in wetenschappelijke publicaties beschikbaar komen. Die publicaties zullen dan worden vermeld op de Amigo website.

Wat moet ik doen als mijn inloggegevens niet werken?

Log in met de unieke gebruikersnaam en wachtwoord die u ontvangen heeft. Controleer of u geen typefout gemaakt heeft. Let op: dat bij het kopiëren en plakken van de inloggegevens geen spaties gekopieerd worden. Het maakt niet uit of u hoofdletters of kleine letters gebruikt. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met… Lees meer »

Hoe kom ik bij de nieuwe vragenlijst?

Klik op de link die u heeft ontvangen per e-mail. Als u geen e-mail maar een brief met de uitnodiging heeft ontvangen kunt u deze link vinden in de handleiding. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, deze staan in de e-mail of brief die u heeft ontvangen. Uw gebruikersnaam bestaat uit 7 cijfers. Het wachtwoord… Lees meer »